Hoe ik e-resident werd

Wat leidde tot registratie als e-resident Estland

Dat leidde tot registratie als e-resident Estland. Lees veel over de elektronische overheid en elektronische handtekening van Estland, de oprichting van bedrijven op afstand en het voordeel van het beheer van e-business. De huidige realiteit dicteert strenge zakelijke eisen. Het referentiepunt van zakendoen in de huidige realiteit is de aanwezigheid van een tool waarmee het raadzaam is om een bedrijf te beheren. Online zaken zijn geen uitzondering. Het is belangrijk om bedrijfsprocessen snel, doelgericht en een minimale periode te beheren.

Creatieve uitleg

Laten we proberen erachter te komen wie e-resident is en welk voordeel de registratie als e-resident oplevert. Registratie als e-resident is vergelijkbaar met het verkrijgen van een digitale ID-kaart. Maar niet alleen ID. Dit is een mechanisme waarmee ze zaken doen. Het belangrijkste is het gebrek aan afhankelijkheid van de locatie van het bedrijf zelf en de ondernemer die dit bedrijf beheert Krijg een tool voor bedrijfsbeheer op de bank. Het is tijd om te beginnen genieten van de privileges van digitale technologie. Evalueer de kwaliteit van technologie. Een digitale kaart is dus eigenlijk een identiteitskaart in de digitale wereld.

Meer bijzonderheden

De aanwezigheid van positieve momenten legt enkele beperkingen op die ik wil uitleggen. Laten we proberen uit te zoeken wie de e-resident is. e-resident verleent geen recht op staatsburgerschap of het recht van toegang tot het grondgebied van Estland en de Europese Unie. Om duidelijk te maken is dit geen visum en geen verblijfsvergunning. Het belangrijkste voordeel van digitale identiteitsidentificatie in een eindeloze digitale wereld is registratie en inloggen op afstand zonder een login en wachtwoord te gebruiken. Het gebruik van Digi-ID digitale identiteitskaart bestaat uit het digitaal ondertekenen van e-mails en het verzenden van bestanden via internet in gecodeerde vorm.

Visueel op de voorbeelden

Om de voordelen van een digitale handtekening duidelijk te maken, laten we proberen het voorbeeld te overwegen van het ondertekenen van een brief met een handtekeningpen en hetzelfde proces, maar ondertekend door een digitale handtekening. Druk eerst de brief uit. Als de printer binnen bereik is. Hiervoor is het belangrijk om papier en een doorgewinterde cartridge te hebben. Om nog maar te zwijgen van het feit dat u verbinding moet maken met de printer. Teken vervolgens een brief en scan goed of neem op zijn minst een foto aan de telefoon en pas na dat gif. Maar zal deze brief rechtskracht hebben. De vraag blijft open.

Belangrijkste accenten

Benjamin Franklin's boek „Tijd is geld”. Laten we uitgaan van de waarheid, tijd is geld. Digi-ID bespaart tijd. En tijd is niet de enige factor. Estland is het eerste land ter wereld met wereldwijde digitalisering van openbare diensten en niet alleen openbare diensten. Met behulp van e-resident Digi-ID (Digital Identity Card) vindt autorisatie plaats op websites van de Estlandse staat. En wat belangrijk is, kunt u niet alleen autorisatie doorgeven en juridische stappen ondernemen om het bedrijf te registreren, acties te ondernemen om een bankrekening te openen en een nieuw opgericht bedrijf te beheren buiten afhankelijkheid van locatie. En de locatie speelt geen waarde, ook op het strand van het zonnige eiland Bali. In aanwezigheid van een laptop of tablet met de aanwezigheid van internet.

De sequentie

De eerste stap in de richting van e-resident Estland is het krijgen van Digi-ID, terwijl het slechts de eerste stap is in de wereld van digitale technologieën in Estland. De tweede stap voor gebruiksgemak en mobiliteit is het Smart-ID-programma waarmee autorisatie op dezelfde manier plaatsvindt als bij Card-ID. Het verschil is alleen dat autorisatie plaatsvindt met Smart-ID. Het installeren van de applicatie op de smartphoneregistratie vindt in één klik plaats door de pincode in te voeren. En de laatste derde stap is het verkrijgen van een SIM-kaart met Mobil-ID die volledige discretie geeft, zoals het veilig beheer van bankrekeningen en het gebruik van andere digitale diensten. Alleen een mobiele telefoon gebruiken.

Tijd en middelen

Ondertussen, tijdens het lezen van dit artikel in de digitale ruimte werd een e-resident Estland meer. Actie is het belangrijkste bij het bereiken van het doel. Het is beter om spijt te hebben van wat hij heeft gedaan dan spijt te hebben van wat je niet hebt gedaan. Als je rekening houdt met dat buiten het raam 21e eeuw. Het tijdperk van digitale technologie. Digi-ID verlaagt de tijdskosten voor het registreren en beheren van een bedrijf aanzienlijk.

Om samen te vatten

In het licht van de recente gebeurtenissen met coronavirus infectie (COVID-19), wanneer de beweging tussen landen is verlamd, zodat er tussen landen binnen het land en die beweging is moeilijk. Er werd besloten om een Digi-ID e-resident Estland te verkrijgen. Zei gedaan. Na registratie en wachten voor een paar weken ontvangen Digital Identity Card. Stel vragen over het registreren en verkrijgen van Digi-ID. Ik zal blij zijn om de ervaring te delen.

Оставьте комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Close Bitnami banner
Bitnami